Pentru noi, participarea la BIFE-SIM este deja tradiţie. Inconfundabilul târg internaţional de mobilă, decoraţiuni interioare şi echipamente de la Romexpo a dat startul unei noi ediţii pe data de 19 Septembrie, luându-şi tot timpul necesar pentru o desfăşurare fără cusur: până pe 23 Septembrie.

În cadrul târgului au fost expuse unele dintre cele mai calitative produse proprii pentru a vă putea da ocazia să descoperiţi secretele somnului confortabil prin interacţiune directă.

BIFE-SIM reprezintă cadrul ideal atât pentru noi, producători de articole de bedding, cât şi pentru fiecare dintre Dvs., utilizatori ai acestora. Cum şi reprezentanţii Green Future sunt oameni şi dorm, ne-am dorit ca între 19 şi 23 Septembrie să avem o interacţiune completă, constructivă, benefică de ambele părţi, să devenim şi în offline o comunitate care se regăseşte în spiritul Green Future.

Am prezentat produse care au stârnit interesul în mediul online, dar si produse noi,  saltele Silver şi Aloe Vera. Materiale antibacteriene, deodorizante, antistatice, cu ventilaţie deosebită, produse pentru oameni activi, pentru persoane sensibile, pentru persoane care au grijă să se menţină sănătoase.

Suntem un producător de top din România şi din 2004 realizăm articole premium destinate somnului. Birourile noastre sunt situate în București, iar facilitățile de producţie în Timişoara şi Urziceni. Suntem prezenți pe piaţa din România, dar şi pe cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova şi Suedia.

Vă așteptăm și la târgurile următoare, dar până atunci sperăm se ne întâlnim în magazine sau să ne vizitați online.