Natural = Ventilație 100%! Bambus?

 

Ce presupune ventilația?

Ventilația, conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, presupune împrospătarea aerului (viciat) dintr-un spațiu închis. Încă din cele mai vechi timpuri, omul a inovat în acest domeniu, căutând cele mai practice modalități să reîmprospăteze aerul dintr-o încăpere.

Evantaiul – Ventilatorul – Aparatul de aer condiționat!

Având o istorie veche, de peste 5000 de ani, evantaiul este primul instrument cu care omul se răcorea și care, în funcție de țara în care era folosită, avea diferite semnificații. Odata cu apariția electricității și cu explozia modernismului, va apărea ventilatorul, care ușor-ușor va fi înlocuit tot mai mult cu aparatul de aer condiționat. Deși cel din urma consuma mult mai multă energie electrică și are are efecte nocive asupra organismului omenesc, aceste aspecte trec aproape irelevante. NOU: Ventilația corporală? Bambus? Este foarte important ca și organismul tău să fie bine ventilat, nu doar camera ta (vezi produsele din bambus 100%) Dacă ai o ventilație corporală corespunzătoare atunci înseamnă că dispar disconfortul, senzația de sufocare, mâncărimile etc. Dacă îmbraci haine din diferite materiale sintetice și dacă folosești lenjerii de pat care nu sunt naturale, ecologice și bio, atunci există foarte mari șanse ca organismul tău să nu fie corect ventilat. Ce este de făcut? Îmbracă-te cu grijă și îmbracă-ți patul cu băgare de seamă! Dacă reușești să îi oferi corpului tău o ventilație corectă, folosind haine și lenjerii de pat 100% naturale, ai toate șansele ca aparatul de aer condiționat să îl ți mai tot timpul oprit, întrucât senzația și sentimentul sigur de răcoare și prospețime vor anula orice nevoie de a-ți porni aerul condiționat. Vei putea desigur folosi evantaiul, dar nu din necesitatea unei ventilații, ci mai mult dintr-un gest tacticos, pur estetic.

Mai bine folosești evantaiul decât aerul condiționat!

Gama integrata de produse din Bambus. Green Future| Nature | Sleep Evolution Asumă-ți o un stil de viață sănătos și respiră cu tot corpul așa cum trebuie! Răcoare vara & Căldură iarna? Ventilație, bambus!