Se spune că ziua bună se vede de dimineață, însă noaptea este cea care îți pregătește și aranjează ziua.

Materialele din care sunt confecționate pernele variază de la lână naturală până la bambus, care elimină umiditatea sau au propietăți termoizolante.

Sunt trei feluri de a dormi și o pernă recomandată pentru fiecare:

Dacă preferați să dormiți pe o parte, optați pentru o pernă mai tare, pentru a umple distanța dintre ureche și umărul pe care dormiți. Astfel, vertebrele cervicale se vor alinia perfect cu vertebrele coloanei. Puful de gâscă are proprietăți termoizolante conferite de stratul de aer captat între filamente, iar cu cât perna este mai voluminoasă cu atât capul, gâtul și umerii sunt într-o poziție confortabilă.

Dacă dormiți pe spate, este recomandat să alegeți perne subțiri ce vor permite gâtului să stea într-o poziție confortabilă. O pernă cu vată realizată prin tehnologia de cardare ( care oferă densitate constantă pe toata suprafața ) este ideală pentru dormitul pe spate.

Pentru dormitul pe burtă este recomandată o pernă subțire. Dormitul pe burtă poate avea efecte negative, curbând în timp coloana. Este recomandat să vă schimbați poziția de somn pe partea laterală sau pe spate.

Pentru a evita diminețile cu dureri cervicale sau de coloană, GREEN FUTURE vă propune o gamă variantă de perne cu materiale de înaltă calitate pentru un somn liniștit.

Vă invităm să vă alegeți perna care vi se potrivește: http://www.green-future.ro/perne