Odată cu trecerea verii se anunță nopți răcoroase, iar noi trebuie să știm ce pilotă să alegem pentru sezonul rece.

Este important ca o pilotă să fie confortabilă și ușor de aerisit, să nu simțim frigul sau să transpirăm. În căutarea pilotei potrivite trebuie să ţinem cont şi de faptul că acestea se diferenţiază prin tehnologia şi materialele folosite în crearea lor: lână, puf de gâscă, fibră siliconică, nanofibră sau bambus.

Pilota de lână absoarbe cu ușurință umezeala din aer și are proprietăți de termoreglare în timpul somnului, fiind ideală pentru persoanele friguroase.

Pilota cu puf de gâscă de înaltă calitate este ușoară, naturală și durabilă. Puful de gâscă îți oferă căldură suficientă pe toată durata serii și nu supraîncălzește.

Fibra siliconică și nanofibra sunt termoizolante și antialergice. Pilotele făcute din acest material rezistă la spălări repetate, sunt ușoare și voluminoase, perfecte pentru confortul dumneavoastră. În ceea ce priveşte nanofibra, aceasta este antialergică, antibacteriană şi antipraf. Astfel, pilote din nanofibră sunt perfecte pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Bambusul este un material inovativ ce absoarbe cu 40% mai multă umezeală decât bumbacul. Este recomandat persoanelor cu alergii sau care transpiră mult în timpul somnului.

GREEN FUTURE vă oferă o gamă largă de pilote perfecte pentru orice seară,  fie ea de vară sau de iarnă.