Cum să fie, deosebit şi încântător! Potrivit comunicatului de presă Romexpo, târgul BIFE-SIM de anul acesta a înregistrat o creştere de 10% a numărului de expozanţi faţă de 2013, iar persoanele care au păşit pragul acestuia au fost în număr de 23.422! Fiind unul dintre cele peste 300 de branduri expozante din România şi străinătate, Green Future a trăit printre aceste cifre pe parcursul celor 5 zile de târg.

 IMG_0918

Dincolo de cifre, BIFE-SIM s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, nivel indus de titulatura de unul dintre cele mai importante târguri internaţionale de mobilă, echipamente şi accesorii din România. Tendinţa retro-vintage de anul acesta, precum şi stilul clasic au fost prezente şi admirate de oameni veniţi din toată ţara, dar şi de clienţi din străinătate ai mobilei româneşti.

La deschidere, Directorul General Romexpo, domnul Cătălin Trifu, a prezentat situaţia: 325 de firme expozante din 10 ţări și  30.000 de metri pătraţi suprafaţă de expunere de (care a adunat la numărătoare şi standul nostru), apoi i-a introdus pe invitaţii speciali, care au luat, cu entuziasm, cuvântul:

–           Victor Ponta, Prim-Ministru al Guvernului României;

–           Mihai Daraban, Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României;

–           Aurica Sereny, Preşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

O atmosferă de vis, un adevărat spectacol, o organizare profesionistă şi multe rezultate bune pentru târg în general dar şi pentru Green Future. Aşa a părut pentru noi anul acesta târgul BIFE. Mulţi vizitatori, simţind și ei acest lucru, s-au relaxat şi s-au putut concentra asupra produselor oferite de noi în vederea obţinerii unui somn confortabil şi fără griji. De aceea, ne gândim deja la următorul început de toamnă.

 

IMG_0919

 

GREEN FUTURE Group este un producător de top din România. Din 2004, Green Future realizează articole premium destinate somnului (saltele, perne, pilote, protecții saltea și lenjerii). Brandul se adresează atât consumatorilor finali, cât și clientilor HORECA sau celor din industria de mobilă, fiind  prezenți pe piața din România, dar și pe cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova si Suedia.

BIFE-SIM 2014 a fost organizat de Romexpo, co-organizatori fiind Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi EUREXPO.