Știm cu toții persoanele acelea care, chiar dacă se trezesc cu noaptea în cap, sunt odihnite, energice și mereu cu zâmbetul pe buze. Ne tot întrebăm dacă există vreun motiv anume pentru care reușesc să fie atât de fresh, dar nu reușim să ne dăm seama. Dar ce ai spune dacă un posibil motiv pentru energia acestora de dimineață se datorează produselor de dormit pe care le folosesc seară de seară?

Salteaua este poate cel mai important element din întreaga gamă a produselor de bedding, în special pentru faptul că o saltea aleasa în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia dintre noi poate face minuni cu somnul tău!

Principalele tipuri de saltele sunt realizate ori dintr-un sistem special de arcuri, ori din spumă. Cele cu arcuri pot conține diferite tipuri de sârmă de oțel, astfel că grosimea firului indică gradul de fermitate, iar numărul arcurilor asigură nivelul de stabilitate.

Fiecare dintre cele două tipuri de saltele au diverse beneficii de care este bine să fii conștient atunci când pornești în căutarea produsul perfect creat pentru nevoile tale!

  • Saltelele pe arcuri – oferă o foarte bună susținere a corpului, fără să pună presiune pe zonele dureroare, fiind confortabile și durabile din punct de vedere al uzurii. Mai mult decât atât, îți asigură o foarte bună independență față de partener și o bună circulație a aerului în interiorul saltelei.
  • Saltelele din spumă – sunt perfecte pentru persoanele cu afecțiuni ale coloanei deoarece mențin corpul în poziția corectă. Rolul spumei este de a oferi suportul dedicat fiecărei zone a corpului. Dacă vorbim despre spumă cu memorie, trebuie să știi că aceasta se adaptează perfect la temperatura corpului tău și distribuie presiunea în mod egal, îmbunătățind circulația sângelui atât pe timpul somnului cât și ca o consecință a utilizării acesteia în mod frecvent. Un beneficiu foarte valoros este și faptul că acest tip de saltea reduce numărul mișcărilor în somn și amplifică numărul orelor de odihnă.

Indiferent de saltele, acestea oferă o anumită gamă de avantaje, iar acum că știi care sunt ele depinde doar de tine să îți analizezi și asculți semnele pe care organismul ți le transmite pentru a putea lua decizia cea mai benefică ție.

Un somn confortabil și sănătos îți asigură un zâmbet larg de dimineață și o stare excelentă pe timpul zilei, așa că fă o schimbare!