Dacă titlul te-a intrigat sau nelămurit şi nu crezi că ai nevoie de un asemenea produs, vei afla că aceste 3 semne sunt evidente şi că nevoia folosirii unei protecţii pentru saltea există, dar nu este mereu conştientizată. Protecţia pentru saltea este tot atât de bună şi folositoare pe cât este cearşaful-plic ce protejează pilota. 

1. Transpiri şi umezeşti salteaua

Unul dintre semne este evident: mai ales în sezonul cald transpiri, uneori şi noaptea cu fereastra deschisă sau cu aerul condiţionat pornit. La salteaua ta ajunge umezeala, care la rândul ei reţine și praf și microorganisme, toate distrugțndu-ți lent, dar sigur, salteaua.

Protecţia de saltea, aleasă conform indicațiilor de pe ambalaj, nu reţine umezeala. Suprafaţa protecţiei rămâne întotdeauna uscată, iar materialul din care e confencționată permite o ventilație corespunzătoare. Protecţia de saltea este în multe cazuri o necesitate ignorată.

2. Salteaua este confortabilă, dar simţi că se poate şi mai bine

Intuiţia nu te minte, spatele parcă cere un masaj, nu te simţi chiar fericit când te trezeşti. Salteaua este bună, moale şi fermă în acelaşi timp, nici n-o simţi sub tine când dormi, dar când te trezeşti nu te simţi tocmai perfect.

Din punct de vedere al saltelei, protecţia de saltea o ajută să îşi îndeplinească misiunea mai bine, aceea de a-ți asigura confortul pe care îl meriți.  Salteaua ta are nevoie de un asistent, de un ajutor: protecţia de saltea.

3. Salteaua vrea să trăiască mai mult, dar nu îți poate spune

Protecţia de saltea matlasată este all-season, foarte moale la atingere, pentru durabilitate şi confort. Protecţia de saltea este lavabilă, putându-se spăla foarte bine la 40 de grade Celsius, însă pentru un plus de siguranţă ea se poate spăla şi la 95 de grade Celsius, cu modificări infime de dimensiune, care nu afectează deloc firele.

Ca să nu alunece de pe saltea, protecţia de saltea are partea de jos aderentă şi colţurile prevăzute cu elastice. Iar dacă protecţia este şi din bambus matlasat cu vată tot de bambus, cu atât mai bine: durata de utilizare a saltelei va creşte cu cel puţin 50% faţă de durata de utilizare a unei saltele neprevăzută cu protecţie de saltea.

 

Salteaua nu poate comunica. Ceea ce trebuie să înţelegi este că semnele care îţi spun că îţi trebuie o protecţie de saltea transpar din simplul fapt că nu ai un astfel de articol pentru dormit. Dacă te gândeşti la somnul tău şi la sănătatea ta te gândeşti şi la saltea: oare cum o poţi proteja?