Industria mobilei isi da intalnire in aceasta toamna la targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM, intre 10 si 14 septembrie, la Romexpo.

GREEN FUTURE bifeaza prezenta si la editia de anul acesta. Nu am venit singuri, ci insotiti de produsele noastre din gamele Wool, Feeling, Nature si Life, dornici sa aratam unui numar cat mai mare de oameni calea catre un somn bun in sensul cel mai pur al cuvantului.

GREEN FUTURE Group este un producator de top din Romania. Inca din 2004 realizam articole premium destinate somnului (saltele, perne, pilote, protectii saltea si lenjerii). Birourile noastre sunt situate in Bucuresti, iar facilitatile de productie in Timisoara si Urziceni. Ne adresam atat consumatorilor finali, cat si clientilor HORECA sau celor din industria de mobilă. Suntem prezenti pe piata din Romania, dar si pe cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova si Suedia.

shutterstock_148302788aUn expert in arta somnului confortabil nu pierde ocazia de a impartasi din expertiza sa oricui este dispus sa se informeze sau sa experimenteze produsele noastre. Este momentul perfect ca amatorii de liniste si relaxare sa faca cunostinta cu cele mai apreciate articole pentru un somn odihnitor.

  • Remediu pentru noptile friguroase, produsele din gama Wool confectionate din lana Merinos virgina sunt ideale pentru sezonul rece.
  • La BIFE-SIM, dincolo de agitatia generala va fi o senzatie de confort si relaxare datorita produselor din puf si pana de gasca ale gamei Feeling.
  • De asemenea, vizitatorii targului vor putea simti pe pielea lor revigorantul bambus, uimitorul material regasit din plin in gama Nature.
  • Life este gama care lupta la BIFE-SIM impotriva alergenilor prin produsele din nanofibra.

 

Programul pentru vizitatorii BIFE-SIM este:

10-13 Septembrie, orele 10:00-18:00

14 Septembrie, orele 10:00-16:00

 

Va asteptam la standul nostru din pavilionul C3!

shutterstock_152313335a